Meistä

Tietoja PRA Suomi Oy:stä

PRA Suomi Oy on osa PRA Groupia, saatavien ostamiseen ja perintään erikoistunutta konsernia.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ratkaisuja velkojen maksamiseen. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja noudatamme hyvää perintätapaa kaikessa toiminnassamme. Tavoitteemme on auttaa asiakasta löytämään ratkaisun velkoihinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Emme veloita asiakkailtamme perintä- ja maksumuistutuskuluja, joten velkasaldo lyhenee tehokkaasti. Toisin kuin perinteiset perintätoimistot, me emme ota vastaan toimeksiantoja, vaan perimämme saatavat ovat omistamiamme. Emme myy ostamiamme saatavia eteenpäin.

Tavoitteenamme on tehdä velkojen takaisinmaksusta helppoa

Asiakaspalvelun laatu on meille tärkeää

Kuka tahansa voi joutua tilanteeseen, jossa velkaa on liikaa. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa päivittäin löytääksemme heille parhaan mahdollisen ratkaisun velan maksamiseen.

Jos velkaannut, me autamme sinua löytämään ratkaisun.

Miksi PRA Suomi Oy perii velkaani?

Velkojat voivat myydä erääntyneitä saataviaan perintäyhtiöille kuten PRA Suomi. Jos sinun velkasi on siirretty meille, haluamme tehdä takaisinmaksamisesta helpompaa. Tarjoamme joustavia ratkaisuja velan takaisinmaksuun ja haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Jos olet PRA Suomi Oy:n asiakas, voit maksaa velkaasi näiden helppojen ohjeiden avulla:

1. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi ja katso tiedot velastasi, edellisestä velkojasta ja saatavan määrästä.

2. Voit valita kertamaksun tai laatia pidemmän maksusuunnitelman.

3. Maksusuunnitelmat ovat aina täysin kuluttomia. Lisäksi jäädytämme korot kun maksat velan loppuun maksusuunnitelman mukaisesti.

Tiedämme, että kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Jos tarvitset apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiita auttamaan sinua.

Arvomme

Kaikilla PRA Groupin työntekijöillä on yhteiset arvot, jotka määrittelevät, kuinka kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme. Arvot määrittävät mikä vastuu meillä on osakkeenomistajia, viranomaisia, asiakkaita ja muita kohtaan. Nämä arvot kuvastavat yrityksen kulttuuria. Tavoitteemme on, että kaikki PRA:n työntekijät työskentelevät ja elävät näiden yhteisten arvojen mukaan – ne ovat taustalla kaikessa tekemisessämme.

SITOUTUNUT: Olemme sitoutuneet tekemään aina parhaamme.
VASTUULLINEN: Olemme vastuullisia kaikesta toiminnastamme.
KUNNIOITTAVA: Kunnioitamme toisiamme.
EETTINEN: Toimimme eettisesti kaikissa tilanteissa.
MENESTYVÄ: Menestymme, koska toimimme tiiminä.