Yleisiä kysymyksiä

Maksaminen ja maksusuunnitelmat

Haluan maksaa velkani PRA Suomi Oy:lle. Mitä teen?

Voit kirjautua verkkopalveluumme https://mypage.pragroup.fi ja tehdä suorituksen sitä kautta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia maksusta puhelimitse 0800 96 400 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pragroup.fi.

Mistä voin tarkistaa maksutiedot?

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800 96400 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pragroup.fi saadaksesi tarkat maksutiedot. Maksutiedot löydät useimmista lähettämistämme kirjeistä. Voit myös maksaa tilille FI10 1572 3000 3148 72 laittamalla viestiksi oman nimesi.

Paljonko maksusuunnitelman laatiminen maksaa?

Maksusuunnitelman tekeminen on täysin ilmaista eli siitä ei aiheudu mitään kuluja sinulle.


En pysty noudattamaan sopimaani maksusuunnitelmaa, mitä teen?

On tärkeää, että sovitusta maksusuunnitelmasta pidetään kiinni. Jos et kuitenkaan pysty suoriutumaan erääntyvistä maksuista, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800 96400 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pragroup.fi.

En pysty maksamaan velkaani kerralla. Voinko tehdä maksusuunnitelman?

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksusuunnitelman tekemiseen verkkopalvelussamme https://mypage.pragroup.fi. Kirjautumalla verkkopalveluun voit tarkastaa, pystytkö laatimaan maksusuunnitelman palvelussa. Mikäli suunnitelman tekeminen verkossa ei onnistu, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800 96400 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pragroup.fi

Maksoin vahingossa liikaa, mitä teen?

Palautamme ylisuoritukset ilmoittamallesi tilinumerolle. Tilinumeron voit ilmoittaa asiakaspalveluumme 0800 96400 tai asiakaspalvelu@pragroup.fi.